Házasság
Kezdjetek együtt egy boldog életet!

 

Hogyan is bánjak a gyerekkel? Minden energiámat felemészti... „
Az élet új nézőpontból, L. Ron HubbardManapság rengeteg írás van a gyereknevelésről, hogy melyik jó és melyik nem, azt csak akkor tudod meg, ha már használod, és látod az eredményét.
A Szcientológiában a gyerekeket olyan embereknek tartjuk, akiknek meg kell kapniuk mindazt a szeretetet, odafigyelést, gondoskodást és tiszteletet, mint a felnőtteknek.
A gyerekek jövője – legyen az a tied vagy akár másé – és a saját boldogságod múlhat azon hogy hogyan bánsz a gyerekekkel. Tudsz fegyelmet fenntartani anélkül, hogy megtörnéd a lelkét vagy a függetlenségét?

Mennyire jó a kapcsolatod a gyerekekkel?


"A gyerek nem üt vissza, mert nem elég nagy. Ehelyett besározza a
padlódat, megzavarja délutáni szundikálásodat, tönkre teszi az otthon békéjét.
Ha jogok tekintetében egyenrangú lenne veled, akkor nem keresné ezt a "bosszút".
Ez a "bosszú" normál gyereki magatartás." L. Ron Hubbard


Amennyiben úgy hiszed, volna még javítani való ezen, akkor a Hogyan legyünk sikeres szülők tanfolyam pont neked való. Tudd meg mi rejtőzik a gyerekkori lázongások mögött.
új életSzerezd meg a szükséges tudást a családi béke tartós fenntartásáról,
valamint hogy hogyan terelgesd a gyermeked egy boldog és sikeres felnőtt kor felé, mindkettőtök megelégedésre, hogy később mindig örömmel gondolhasson vissza a veled töltött évekre.

Puhafedeles könyv ára: 3 600 Ft.
Keményfedeles könyv ára: 7 000 Ft.

Rendeld meg most!  

 
gyűrű

 

©COPYRIGHT 2009. Sz.E. Pécs. Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Szcientológia és az L. Ron Hubbard név védjegyek, melyek az RTC tulajdonában vannak, használatuk engedéllyel történik. A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia.

 Dianetika Központ, 7621, Pécs, Teréz u. 15. Tel.: 70/434-7541

Honlapkészítés